RING OSS - 031-311 32 52

Helikopter Göteborg

RING OSS - 031-311 32 52

Helikoptertaxi

Vi tar er med i helikopter i Göteborg

Vill ni anlända till ert bröllop på ett mer spektakulärt sätt? Då kan vi flyga både brud och brudgrum i helikopter i Göteborg till platsen för er vigsel. Vi kan även transportera gästerna till det ställe där ni önskar ha er bröllopsfest. Vi har en helikopter i Göteborg för varje tillfälle. 

Landets största civila helikopterflotta 

Vårt företag har Sveriges största helikopterflotta för civilt bruk och kan därför erbjuda helikopter i Göteborg för följande situationer:

  • VIP Service - Vi har lång erfarenhet av VIP Service med helikopter i Göteborg. Då ser vi till att alla våra kunder kommer fram tryggt och säkert dit ni önskar. Vi står för planering och genomförande av ankomst. Vi skräddarsyr en lösning som passar er med helikopter i Göteborg.
  • Taxiflyg - Vi flyger er när ni vill ha antingen en annorlunda resa eller snabbt vill komma fram till er destination.
  • Företagsevent - Behöver ni det där extra som lyfter hela företagseventet? Då kan ni anlita oss för alla slags flygningar som ni önskar. Vi kan hjälpa er med bokning och administration av luncher, middagar och övernattningar.
  • Sightseeing och rundturer - Vill ni se er vackra stad Göteborg uppifrån eller åka en rundtur runt Göteborg? Vi flyger er med helikopter i Göteborg!

Ta kontakt och boka in er helikopter i Göteborg hos oss!

vi har helikopter i Göteborg