RING OSS - 031-311 32 52

Helikopter Göteborg

RING OSS - 031-311 32 52

Helikopterlyft

Vi utför helikopterlyft som här med vår helikopter i Göteborg.

Behöver ni hjälp med helikopterlyft? Vårt företag har den högsta lyftkapaciteten med helikopter i Göteborg. Vi klarar av att lyfta upp till 1 750 kg i kroken på vår största helikopter i Göteborg.

Kontakta oss – vi hjälper er med ert lyft med vår helikopter i Göteborg.

Helikoperlyft i Göteborg

Vi utför helikopterlyft i såväl skärgården som stadsmiljön och åt både företag och privatpersoner. Vi utför även lyft av takpapp samt solcellspaneler, vilket kan vara till stor fördel på större och högre tak då ni får materialet på rätt plats direkt. 

Vårt företag har Sveriges största helikopterflotta för civilt bruk och kan därför erbjuda helikopter i Göteborg för följande situationer:

  • Husbyggnation
  • Betonggjutning
  • Mastbyggnation
  • Övriga typer av lyft

Vår helikopterflotta arbetar dagligen över hela Sverige med olika typer av helikopterlyft. Vi hjälper privatpersoner med att lyfta spabad till byggmaterial, byggföretag som gjuter betong, lyft av takpapp, solcellspaneler och mycket mer. Vår helikopter i Göteborg är oavsett ett utmärkt redskap för att lyfta, bygga med och transportera olika föremål – speciellt där det råder lite svårare förhållanden för konventionella lyftmetoder. Oavsett anledning är vi snabbt på plats och har snabbt utfört vårt uppdrag. 

Kontakta oss och boka in er helikopter i Göteborg!

vi har helikopter i Göteborg