RING OSS - 031-311 32 52

Helikopter Göteborg

RING OSS - 031-311 32 52

Om oss

Om oss som arbetar med helikopter i Göteborg

HeliAir Sweden AB finns i Västerås, men har flera olika etableringar på andra orter runt om i Sverige. Vår specialitet är aerial work, som innebär att vi kan och har tillstånd för alla slags arbeten som innefattar en eller flera helikoptrar. Vi har specialiserat oss på bruksflyg och film- och TV-uppdrag med våra Cineflexsystem, V14 HiDEF och Cineflex ELITE. Några av våra kunder som vi har filmat för är BBC, SVT, Red Bull, TV4 och Stockholms stad.

Kontakta oss för att boka er helikopter i Göteborg!

BBCTV4SVT Volvo  Stockholms stad Red Bull

Vi är en komplett helikopteroperatör

HeliAir Sweden är Sveriges ledande helikopteroperatör med flera baser i Sverige och Göteborg, stor helikopterflotta med kvalitetsutrustning och en mycket kompetent personal. Anlita oss när ni behöver en helikopter i Göteborg.

Helikopter i Göteborg med flertalet tjänster

1. Ni kan anlita tjänster med helikopter i Göteborg för bygg och anläggning, brandbekämpning, lyft och sågning av exempelvis träd inom skogindustri eller för privata markägare. Vi kan även genomföra inspektionsflyg och reklamflyg. Vi utför helikopterlyft för både företag och privatpersoner.

2. Vi är även behjälpliga med VIP service, helikoptertaxi för företagsevent, bröllop eller sightseeing och rundturer. Några andra tjänster som vi kan stå till buds med är TV-, film- och fotouppdrag med Cineflex ELITE och Cineflex V14, samt Recorders.

3. Ytterligare en verksamhet som vi erbjuder är helikopterlicens samt helikoptercertifikat inom PPL(H) och CPL(H), Type Ratings, Proficiency Check, och andra specialkurser för piloter och uppdragsspecialister i Västerås. 

Kunder som vi har haft under årens lopp är:

Våra referenser